Maksusetelit

 Jokilatvan opisto vastaanottaa seuraavia maksuseteleitä.

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli

 

Jokilatvan opisto ottaa vastaan Smartum Oy:n liikunta- ja kulttuuriseteleitä, joilla voi maksaa kokonaan tai osittain kurssimaksun tai kausikortin.

Setelit on toimitettava opiston toimistoon pikimmiten kurssin alettua, jotta setelimaksu voidaan huomioida kurssilaskutuksessa! 

Laskutuksen jälkeen seteleitä ei oteta vastaan.

 

Tyky-Kuntoseteli+

Jokilatvan opisto ottaa vastaan Rj- Tyky-Kuntoseteli+ -setelitä, joilla voi maksaa kokonaan tai osittain kurssimaksun tai kausikortin.

Setelit on toimitettava opiston toimistoon heti kurssin alettua, jotta ne  voidaan huomioida kurssilaskutuksessa! 

Laskutuksen jälkeen seteleitä ei oteta vastaan.

 

Eazybreak

Eazybreak on matkapuhelimen näytöllä oleva mobiiliseteli, jota voi käyttää Jokilatvan opiston  liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen.

Setelimaksu on tehtävä pikimmiten alettua, jotta ne  voidaan huomioida laskutuksessa! 

Laskutuksen jälkeen seteleitä ei oteta vastaan.

 

YLEISIÄ OHJEITA MAKSUSETELIEN KÄYTTÖÖN

1. Maksusetelit ovat maksuvälineitä ja niitä voidaan käyttää ainoastaan työnantajan tukeman liikunnan tai kulttuurin maksamiseen. Seteleitä ei vaihdeta rahaksi. Seteleitä voidaan käyttää kerralla useampia tai asiakas voi maksaa ylimenevän osuuden rahalla itse.

2. Opisto tarkistaa seteleistä voimassaolopäivämäärän (voimassaoloaika), nimeämisen ja mitätöi setelin. Käyttäjän nimi tulee olla kirjoitettuna seteliin selkeästi. Tämän voi tehdä joko työntekijä saadessaan setelit työnantajalta tai työnantaja voi nimetä setelit työntekijöittäin, esimerkiksi kirjoittamalla tai leimaamalla henkilön nimi seteliin. Setelit tulee olla nimetty ennen käyttöönottoa ja nimi tulee olla tunnistettavasti tekstattu.

3. Maksusetelit ovat työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu, joten seteleitä ei saa antaa käytettäväksi muille (esim. perheen jäsenille). Henkilöllisyys tarkistetaan tarvittaessa.

4. Maksusetelit on toimitettavat opiston toimistoon pikimmiten kurssin alettua, jotta setelimaksu voidaan huomioida laskutuksessa. Laskutuksen jälkeen maksuseteleitä ei otetan vastaan.