Siirry sisältöön

Taitava Haapajärvi - Haku käynnissä!

Osaatko soittaa, laulaa, säveltää, beatboxata tai tehdä musiikkia jollain muulla tavalla? Nyt on aika tuoda kyvyt esiin ja hakea Taitava Haapajärvi -tapahtuman esiintyjäksi. 

Taitava Haapajärvi on haapajärvisille taiteentekijöille suunnattu kykytapahtuma. Ensimmäinen Taitava Haapajärvi -tapahtuma järjestetään lauantaina 18.4.2020 Haapajärven kulttuurisalissa ja kirkossa. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Haapajärven kaupunki, Jokilaaksojen musiikkiopisto sekä Jokilatvan opisto. Myös Haapajärven seurakunta osallistuu yhteistyössä toteutettavaan tapahtumaan.

Tapahtumaan haetaan hakukaavakkeella ja video- tai äänitallenteella. Hakuaikaa on 30.11.2019 asti. Musiikin ammattilaisista koostuva raati valitsee esiintyjät hakemusten perusteella. Hakea voivat kaikki nuoret ja aikuiset Haapajärvellä asuvat musiikin harrastajat genrestä riippumatta.

Taitava Haapajärvi ei ole kilpailu vaan mahdollisuus tuoda omat kyvyt esille ja saada asiantuntijoiden palautetta. Tulevina vuosina tapahtuma on tarkoitus avata muillekin esittävän taiteen aloille. Ensimmäinen tapahtuma keskittyy musiikkiin. Tyyli on vapaa ja osallistujiksi toivotaankin mahdollisimman laajaa kattausta erilaisia musiikintekijöitä, jotka eivät vielä ole laajasti tunnettuja.

Tapahtuman säännöt ja linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen löytyy Haapajärven kaupungin nettisivuilta www.haapajarvi.fi/taitava-haapajarvi .

Lisätietoja antavat järjestäjätahojen musiikinopettajat ja kulttuurituottaja.

Takaisin | Arkisto