Siirry sisältöön

Kaikukortti

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana korttia jakavassa hyvinvointipalveluiden tai muun palvelun yksikössä.

Voit saada Kaikukortin, jos olet asiakkaana Nivalan sosiaali- ja terveysalan palvelussa ja olet tiukassa taloudellisessa tilanteessa sekä olet vähintään 16-vuotias.

Kaikukortin saaminen ei edellytä erillisiä todistuksia tuloista. Pyydä oma korttisi sosiaali- ja terveyspalveluista, jossa olet asiakkaana. Kortti on henkilökohtainen ja maksuton. Kaikukortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Kaikukortilla voit osallistua myös muiden paikkakuntien Kaikukortti-tarjontaan. Tutustu Kaikukorttiin valtakunnallisilla Kaikukortti -sivuilla.

Kaikukortin käyttö Jokilatvan opistossa

Kaikukortilla voi saada yhden (1) Jokilatvan opiston Nivalan osaston kurssin ilmaiseksi lukuvuoden aikana. Etuus ei kuitenkaan koske musiikin yksilöopetusta, taiteen perusopetusta, kausikorttia eikä mahdollisia materiaalimaksuja. Kaikukortin rinnalla ei voi olla muita Jokilatvan opiston maksuetuuksia samanaikaisesti.

Mistä Kaikukortin voi saada?

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

www.kalliopp.fi

Työikäisten palvelut
Lastensuojelu
Vammaispalvelut
Sosiaalihuoltolain mukaiset lapsiperhepalvelut

Kalliontie 15, 85500 Nivala

Terapiakeskus
Kalliontie 36, 85500 Nivala

Ikäihmisten palveluneuvonta
Pajatie 1, 85500 Nivala

Lisätietoa Kaikukortista

Meri Vähäkangas
Hyvinvointikoordinaattori
040 344 7317
meri.vahakangas@nivala.fi (linkki lähettää sähköpostin)

Hanna Vierimaa
Kehitysvammahuollon palveluohjaaja
040 635 5262
hanna.vierimaa@kalliopp.fi