Siirry sisältöön

Koronatiedote 14.1.2021

Tiedote 14.1.2021

JOKILATVAN OPISTON LINJAUKSET 1.2.2021 SAAKKA

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 12.1.2021, että koronasuosituksia ja -rajoituksia jatketaan ainakin 1. helmikuuta saakka. Koronaepidemia on Pohjois-Pohjanmaalla leviämisvaiheessa. Lisää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan koronatilanteesta ja suosituksista voi lukea Oyskorona -sivulta.

Opetuksen järjestäminen

Voimassa olevien rajoitusten johdosta opetus järjestetään aikavälillä 18.1.-1.2.2021 seuraavasti:

  • Aikuisten ryhmämuotoinen lähiopetus käynnistyy 1.2.2021 alkaen.
  • Lasten taiteen perusopetus järjestetään lähiopetuksena ohjelman mukaisesti. Tämä koskee siis alle 15-vuotiaiden opetusta.
  • Yksilöopetus järjestetään lähiopetuksena ohjelman mukaisesti.
  • Muutamin poikkeuksin opetus järjestetään etäopetuksena 18.1.2021 alkaen rajoitusten voimassaoloon saakka. Näistä tiedotetaan kurssikohtaisesti erikseen.

Maskisuositukset

  • Maskisuositus annetaan opetustilanteisiin valtakunnallisen suosituksen mukaisesti kaikille yli 12-vuotiaille.
  • Opiston toimipisteissä sisätiloissa työntekijöillä vahva maskisuositus, kun ollaan asiakkaiden kanssa tekemisissä.
  • Opiston asiakkaille ja opiskelijoille maskisuositus opiston toimipisteissä ja sisätiloissa liikuttaessa sekä niissä opetustilanteissa, joissa maskin käyttö on mahdollista.

Muut suositukset

Muilta osin noudatetaan em. mainittujen viranomaisten päätöksiä ja suosituksia koskien mm. terveysturvallisuusohjeita. Opetukseen ei osallistuta oireisena. Vältetään tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Riskiryhmiin kuuluvat välttävät lähikontakteja. Noudatetaan annettuja hygieniaohjeita käsi- ja yskimishygienian osalta. Vältetään opetusvälineiden yhteiskäyttöä. Yhteiskäytössä olevat opetusvälineet puhdistetaan käyttäjien välillä.

Yleisötilaisuudet

Yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvien yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty aluehallintoviraston päätöksellä.

Tilanteen seuranta

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten päätöksiä ja suosituksia ja tiedotamme viipymättä tässä tiedotteessa ilmoitettuun opetuksen järjestämistapaan mahdollisesti tulevista muutoksista.

Muistetaan noudattaa annettuja ohjeita ja toimitaan vastuullisesti. Se on paras tapa suojata omaa ja toisten terveyttä!

Jokilatvan opisto
14.1.2021

Takaisin | Arkisto