Siirry sisältöön

Opistosihteerin tehtävä avoinna

Haapajärven kaupunki hakee ylläpitämäänsä kansalaisopistoon Jokilatvan opistoon OPISTOSIHTEERIÄ.

Jokilatvan opisto on Nivalan, Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven alueella toimiva kansalaisopisto, jossa voivat kaiken ikäiset kuntalaiset opiskella ja harrastaa. Jokilatvan opisto järjestää vuosittain opetusta 700 kurssilla runsaat 17 000 tuntia. Kursseille osallistuu vuosittain noin 10 000 opiskelijaa.

Opistosihteerin keskeiset tehtävät ja vaativuustekijät ovat kurssihallinto, kurssilaskutus ja ostolaskujen käsittely, palkkahallinto, asiakaspalvelu ja muut tehtävät, joista keskeisiä ovat tiedottaminen, oppilasrekisterin ylläpitäminen sekä todistusten ja muiden asiakirjojen laatiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kaupan ja hallinnon alan alempi korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Kunta- tai oppilaitoshallinon ja asiakaspalvelun työkokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä tietotekniikkataitoja ja kykyä soveltaa niitä työssä. Hakijalta edellytetään myös kykyä uuden oppimiseen, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsensä kehittämiseen.

Liitä hakemukseen myös CV.

Tehtävä on kokoaikainen ja se täytetään vakinaisesti 1.8.2021 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka on Nivalan osasto. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kvtes:n ja kaupungin TVA:n mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee tehdä sähköisesti 23.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja
rehtori Kim Oja 044 4456 167, kim.oja@haapajarvi.fi

Takaisin | Arkisto