Opintosetelihakemus lv. 2018-2019

 

Opetushallitus on myöntänyt Jokilatvan opistolle opintosetelityyppistä valtionavustusta opintomaksujen kattamiseen lukuvuodelle 2018–2019. Avustusta voidaan käyttää maahanmuuttajataustaisten, seniorien (+63 v.) ja eläkkeellä olevien, peruskoulun päättäneiden nuorten, työttömien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien sekä oppimisvaikeuksia kokevien opiskelijoiden opintomaksujen alentamiseen vapaan sivistystyön, tutkintoon johtamattomissa koulutuksissa.

Tällä lomakkeella haetaan Jokilatvan opiston myöntämää opintoseteliä, joka on henkilökohtainen ja jota ei voi vaihtaa rahaksi. Opintoseteliavustusta on saatavilla rajoitettu määrä. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti.
 

*Sukunimi:

*Etunimet:

Lähiosoite:

Postinumero:

Posti-
toimipaikka:

Puhelin:

Sähköposti-
osoite:

Henkilötunnus:

(vähintään alkuosa on annettava)

Ikäryhmä:

Kunta ja koulutus, johon haet opintoseteliä

Peruste, jolla haet opintoseteliä

Maahanmuuttajataustainen
Työtön
Seniori (+63 v.) tai eläkeläinen
Peruskoulun päättänyt nuori
Oppimisvaikeudet
Alhainen pohjakoulutus

Lisä-
perusteluja seteli-
hakemukseen

 


Tämä lomake tulee täyttää ja lähettää opistolle 1.10.2018 mennessä. Vain määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan.

Voit halutessasi liittää lausuntoja tai diagnooseja hakemuksesi perusteluksi. Toimita nämä tällöin sähköpostitse kansalaisopiston osoitteeseen.

Jos perustelet hakemustasi työttömyydellä, varaudu esittämään KELA:n tai työttömyyskassan asiakaskortti päätöksen saannin yhteydessä, tai liitä kopio siitä, tai viimeisestä korvauksen maksajan kuitista suoraan hakemukseen.