Siirry sisältöön

Haetaan ryhmäliikunnanohjaajaa

Jokilatvan opistoon haetaan RYHMÄLIIKUNNANOHJAAJAA / OHJAAJIA.

Jokilatvan opisto on Nivalan, Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven alueella toimiva kansalaisopisto, jossa voivat kaiken ikäiset kuntalaiset opiskella ja harrastaa. Jokilatvan opisto järjestää vuosittain opetusta 700 kurssilla runsaat 17 000 tuntia. Kursseille osallistuu vuosittain noin 10 000 opiskelijaa. Liikunta- ja terveysalan kursseja on vuosittain noin 250, joihin osallistuu runsaat 5 000 kurssilaista.

Haemme lukuvuodeksi 2022-2023 ryhmäliikunnanohjaajaa tai -ohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen vahvistamaan jo olemassa olevaa ryhmäliikunnan palvelutarjontaamme ja henkilökuntaamme. Ryhmäliikunnanohjaaja suunnittelee ja ohjaa monipuolisesti aikuisten ryhmäliikunnan tunteja osaamisalueensa mukaisesti. Myös lasten ja nuorten ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen on mahdollista.

Työsuhde määritellään 1.9.2022-30.4.2023 väliselle ajalle. Työsuhteen kesto määrittyy tarkemmin valitun henkilön kanssa sovitulla tavalla. Viikkotuntimäärä on noin 10-16. Työtunnit sovitaan valitun henkilön osaamisalueen perusteella. Tunnit järjestetään usean kunnan alueella ja pääsääntöisesti ilta-aikoina. Hakemuksen voi jättää myös yksittäisten tuntien ja kurssien ohjaamisesta kiinnostuneet henkilöt.

Tehtävään sovellettava työehtosopimus on kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus Ovtes.

Odotamme hakijoilta monipuolisia ryhmäliikunnan ohjaamistaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, liikunta-alan koulutusta. Lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, koska tunnit järjestetään koko opiston toiminta-alueella.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää 11.4.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen kim.oja@haapajarvi.fi.

Lisätietoja
rehtori Kim Oja 044 4456 167, kim.oja@haapajarvi.fi
liikunnan opettaja Seija Hernetkoski, 040 719 3479 seija.hernetkoski@haapajarvi.fi

Takaisin | Arkisto